warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Dokážete si predstaviť najkrajší darček na Vianoce? Teda, okrem kníh, po ktorých túžite už večnosť. Keď som sa dozvedela tému decembrového boxu Fairyloot, nemohla som odolať a objednala si balíček. Ako darček na Vianoce. Odo mňa pre mňa…

Pokiaľ neviete, o čo ide, v rýchlosti vám to vysvetlím. Ide o knižné boxy, v ktorých sa okrem novo vyjdenej knihy nachádzajú aj nejaké tie knižné vecičky. Vždy mesiac vopred ohlásia tému, o čom približne bude kniha (vždy sú to fantasy knihy) a odhalia pár prekvapení, ktoré na vás budú čakať v boxe, a v priebehu pár dní spustia predaj. Posledné mesiace sa však stáva, že do pár hodín su boxy vypredané, takže si treba čím skôr jeden zabezpečiť.

S Fairyloot mám už viac skúseností. Prvý februárový balík ma nejako extra nepotešil, no septembrový už áno. Myslím si, že za rok sa zlepšili. 🙂 Cenovo to vychádza okolo 44€ (vrátane poštovného), aj keď mi banka za prevod do libier účtuje jedno euro, nie je to nič katastrofálne.

Ako sa mi však páčil tento box?

Nemohla som sa ho dočkať. Na Instagrame na mňa všade číhali unboxing fotky a videá, preto som naň radšej zavítala len občasne. Menšou nevýhodou tentokrát bolo to, že balík poslali prostredníctvom pošty (španielskej…wtf?), čo trvalo dlhšie a zároveň som si po balík musela dôjsť na poštu a trošku premrznúť. 🙄 Predtým mi posielali balíky len prostredníctvom DHL, tak dúfam, že môj januárový box (ktorý už mám objednaný, keďže téma bola viac než lákavá!) už nepošlú cez Španielsko.

Teraz k obsahu balíka!

Už v popise písali, že box bude obsahovať Funko Pop postavičku, z čoho som bola veľmi nadšená! A keď sa to malo týkať Disney, ach!!! 😍 Rozprávku Na vlásku zbožňujem a rovnako aj túto rozkošnú postavičku Rapunzel s Pascalom. (Netušila som, že sú až také veľké a celkom ťažké.)

Ďalej sa tu nachádzal tento milý prívesok (alebo skôr kľúčenka) s výstižnym nápisom. 😄

Spomínala som už, ako veľmi zbožňujem sviečky? Nie????? Och…. Sviečky mám kade možne po izbe. 😀 A knižné sviečky???? K tomu sa snáď ani nemusím vyjadrovať. 💛
Ako malá som mala veľmi rada rozprávku Aladin (dokonca mám aj bábiky a hrad), a preto som bola zo sviečky nadšená. Navyše náááádherne vonia. Škoda len, že je taká malinká. 🙁

 

Ospravedlňujem sa, rovnako ako predošlá fotka, aj táto je rozmazaná. Sviečka je od A Court of Candles s názvom Price Aladin.

Možno som očakávala niečo viac, keď spomínali, že v boxe sa bude nachádzať predmet týkajúci sa Červenej kráľovnej. Nehovorím, že zápisník nie je pekný a milý, len… Som čakala niečo iné, ale ani neviem čo. 😀 Záložka ma milo prekvapila. Och, to sa už vážne blíži posledná kniha? Načase, aby som prečítala druhý diel!

Shakespeara nejako extra nemusím, ale takáto malá taštička sa mi určite zíde a pritom je aj pekná. 🙂

V boxe sa nachádzala aj ukážka (teda, prvá kapitola) knihy Rosemarked. Možno ma osloví a ja pouvažujem o kúpe.

KONEČNE sa dostávam k hlavnému bodu tohto článku, a to ku knihe!
Dobre, priznávam sa, vedela som, o akú knihu pôjde. 😀 Vždy si zistím vďaka stručnému popisu, aká kniha bude v balíku, ale nejako to neovplyvňuje kúpu.
Táto knižka vyzerá vážne zaujímavo. Neviem, či sa mi viac páči čierna obálka, alebo táto, ktorá mi sčasti pripomína Červenú kráľovnú (žeby to je tá spojitosť?). Ku knihe, ako vždy, priložili podpísanú kartičku, list od autorky a rozhovor s ňou vo Fairyscoope.

Na záver už len záložka s obrázkom témy decembrového Fairylootu a kartička s číslom môjho “reading buddy”. Sranda, tretí box, tretie číslo a…konečne! Konečne som na Instagrame našla niekoho, kto má rovnaké číslo! 😱

Tak to je všetko!

S týmto boxom som vcelku spokojná. Oproti februárovému to bolo oooomnoho lepšie, ale oproti septembrovému… Hm, v oboch sa našli veci, čo ma veľmi potešili, no septembrový bol o čosi lepší. Nič ale nemení to, že januárový box mám už objednaný! Neskutočne sa teším, keďže box je pre fanúšikov Sarah J. Maas a bude sa tam nachádzať aj obliečka na vankúš! Och, nech už je tu koniec januára. 😍

Moje hodnotenie: 80%

LEAVE A REPLY

loading
×