warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Počuli ste už niekde slovíčko Knihobit? Ak nie, nevadí, v tomto článku sa to dozviete. 😉 Toto bol môj prvý balíček od Knihobitu. Som s ním spokojná?

Ak ste knihomoľ, mohli ste už počuť o zahraničných stránkach ako Owlcrate, Bookishbox, a pod. Sú to vlastne stránky zamerané na istý žáner, kde si objednáte balíček (alebo predplatné na niekoľko balíčkov), v ktorom sa ukrýva prekvapenie v podobe knihy. Nevie totiž, o akú knihu ide. 😀 Okrem knihy sa v balíčku nachádzajú aj knihomoľské drobnosti.

Mala som o takéto balíčky záujem, aj keď kniha by bola v angličtine, ale kvôli vysokému poštovnému a povinnosti platbe cez kartu (mama mi to nedovolí, ani neviem, či sú za to nejaké poplatky) som tento nápad zavrhla.

Ale predsa len sa na mňa usmialo šťastie, keď som koncom decembra 2015 objavila stránku Knihobit. Je to niečo ako vyššie spomenuté zahraničné stránky, lenže sa jedná o českú stránku a neboli zameraní na jeden žáner kníh. Bola som z toho úplne nadšená, konečne niečo dostupné aj pre mňa! Pekne som si o tom zistila viac a čakala do polovice januára. Ibaže nič, na ich stránke sa neobjavila možnosť objednať si februárový balíček. Na ich Facebooku som zistila, že to “pozastavili”. Ja som ale čakala ďalej a napokon sa to vyplatilo.

20. marca sa na ich stránke zobrazila ponuka, že je možné si objednať balíček (predplatné nebolo k dispozícii), a tak som neváhala a okamžite objednala! Potom som ešte musela čakať do 1. apríla, kedy mali balíčky poslať. Lenže ich poslali až o týždeň neskôr a môj balíček dorazil predvčerom, teda 14. apríla, čo sú skoro 2 týždne. Oplatilo sa počkať?

Podľa mňa jednoznačne! Ak si počas registrácie na ich stránke zaškrtnete tie správne žánre (o ktoré skutočne máte záujem, pretože neskôr sa to nedá zmeniť), tak budete spokojní. Cena je primeraná. Je možné si objednať buď jeden balíček za 449kč (cca 17€), alebo predplatné 3 balíčkov na 3 mesiace (ktoré snáď bude opäť k dispozícii) za 1199kč (cca 45€). Plus ešte poštovné. Balíček si je možné objednať niekedy v polovici mesiaca (okolo 20.) a odosielajú ich koncom mesiaca. Ak ste to nepochopili, skúste sa mrknúť na ich stránku. 😀

A teraz k môjmu balíčku!

20160414_154503(0)-1

Prišla mi takáto krabica s nálepkou Knihobitu. Milé, že? 😊

 

20160414_154733(0)

Následne som opatrne otvorila balíček. (Zároveň som sa musela ovládať, aby som ho hneď nerozbalila, aby som Vám mohla pofotiť, ako to vyzeralo.) Vybafol na mňa papier, pod ktorým sa nachádzala takáto výplň, pre ktorú nemám pomenovanie. Ale musím oceniť, že je to kreatívne. 😀

 

20160414_154750

A pod tým všetkým na mňa číhala kniha a zvyšný obsah balíčku. ☺

Najprv Vám ukážem, aké drobnosti tam na mňa číhali.

20160414_160242

Našla som tam časopis 100+1 zahraniční zajímavost, ktorý rozhodne vyzerá zaujímavo. Pri rozbaľovaní som ho len rýchlo prelistovala, ale plánujem si ho prečítať. 😀 Potom tu bola takáto mini-knižka, ktorá skôr vyzerala ako nejaká ukážka. Ale zistila som, že je to knižka a jedná sa o inšpiračný príbeh. 🙂

 

20160414_160315

Ďalej tu mám dve záložky, tetovanie s pierkami (jednoznačne využijem) a nádherné zlaté pierko (kovová záložka), ktoré sa mi veľmi, ale veľmi páči! Taktiež mi pripomenulo jednu knihu s pierkom na obálke, ale ani za svet si nespomeniem na názov. 😀

 

20160414_160500

Dostala som aj mydielko so sovičkami (milujem sovičky!), nálepku Knihobit a sušienky, ktoré som hneď ochutnala, len čo som ich zbadala. Pred fotením ich bolo asi 9 alebo 10 a musela som sa ovládať, aby som ich nezjedla všetky naraz. Boli vynikajúce!

 

20160416_131047

Taktiež som dostala tento krásny plagátik (ktorý som Vám takmer zabudla odfotiť). Určite si ho nalepím na stenu, len musím preň nájsť správne miesto.

 

20160414_160402

List od Knihobitu som schválne neukázala ako prvý, lebo by ste si mohli prečítať, akú knižku mi zaslali. No, keď už ste si to prečítali, môžem Vám knižku aj ukázať.

Tramtadadá!

20160414_160110

Už si ani nepamätám, ktoré žánre som pri registrácii zaškrtla, ale bola som milo prekvapená z thrilleru (takže je jasné, že som zaškrtla aj možnosť thrillery, aj keď takýto žáner som asi nikdy nečítala 😂). Po tejto knižke by som sama asi nesiahla, ale som z nej nadšená! Vážne. Obal je krásny a pútavý a obsah nie je o nič horší! Len čo dočítam momentálne rozčítanú knihu, ktorou je Rudá královna, hneď sa vrhám na Stopy v krvi. ☺ A možno bude aj recenzia.

 

S mojím prvým balíčkom od Knihobitu som spokojná a plánujem si objednať aj májový balíček (alebo predplatné). A čo Vy? Objednali ste si už niekedy Knihobita alebo niečo podobné? Máte s tým dobré alebo zlé skúsenosti? 🙂

Celkové hodnotenie: 80%

LEAVE A REPLY

loading
×