warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Názov: Kruté leto (Cruel summer)

Autor: Alyson Noël

Rok vydania: 2012

Vydavateľstvo: Slovart

Počet strán: 240

Typ väzby: mäkká (brožovaná)

Moje hodnotenie: 3/5

 

Táto knižka ma už dlhšie čakala na polici, ale ja som si ju chcela prečítať až teraz v lete. A hádajte prečo. 😀

Áno, podľa mňa sa knižka hodí na leto, keď sa nudíte a máte chuť na krátky romantický príbeh. Musím sa priznať, že som od tejto knihy očakávala viac. Teraz však k deju.

Mladé 17-ročné dievča menom Colby je nútené na príkaz svojich rodičov odcestovať za svojou (bláznivou) tetou Tally na Tinos, malý grécky ostrov bez nákupných centier. U tety má stráviť letné prázdniny, keďže sa jej rodičia rozvádzajú a nechcú, aby to všetko musela sledovať.

A hneď prvá a hlavná vec, ktorá ma od tejto knihy odrádzala v čítaní. Takmer polovicu knihy sa Colby len sťažovala, aké je to hrozné, že tam musí byť, že je ďaleko od svojich kamarátov, rodičov všelijako presviedča, aby sa mohla vrátiť. Dni trávi buď vo svojej izbe, alebo v kaviarni, kde sa venuje na počítači svojmu blogu, pridáva príspevky ohľadom jej pobytu na ostrove a jediný, kto jej pridáva komentár, je Anonym.

Postupom času začína chodiť na pláž a, ako to už pri romantických letných knižkách býva, zažíva letnú lásku. Lenže čo ak má v Amerike frajera? Ako sa to ďalej vyvinie a ako to dopadne, to si už musíte prečítať. 🙂

Môj konečný záver je, že pokiaľ máte radi nezáživné, obyčajné, letné knihy s obyčajnými postavami a s malými zápletkami, prečítajte si ju. Mňa však veľmi nebavila, ale kúsok predsa len áno, aj keď bola ľahko predvídateľná. 🙂

LEAVE A REPLY

loading
×